Michel Westdijk

Michel werkt sinds 1988 op het snijvlak van ICT en arbeidsbemiddeling. Vanuit dienstverbanden bij o.a. detacheringsbedrijven JCC BV en Yacht, besloot hij in 2006 om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Samen met zijn zakenpartner richtte hij Ormer ICT Staffing op. Dit bedrijf richt zich op het oplossen van personele knelpunten binnen ICT afdelingen. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en ook een aantal succesvolle overnames gedaan (o.a. Detasource, Fier en Human Capital Partners).

Michel is sinds 2013 als directeur verantwoordelijk voor Ormer ICT Staffing en Human Capital Partners en zorgt dat de samenwerking met de zelfstandige partners goed verloopt. Michel is getrouwd, heeft een zoon en is woonachtig in het Westland. In zijn vrije tijd speelt hij squash, badminton, gaat graag mountainbiken en vaart daarnaast in zijn sloep als er nog tijd over is.

Waar staat Michel voor?

Michel staat voor een openheid en eerlijkheid, daarbij rekening houdend met de belangen van alle betrokkenen. Hij brengt mensen samen en stimuleert hen om zich te ontwikkelen. Hij vindt het belangrijk dat mensen het naar hun zin hebben op hun werk en dat iedereen zichzelf kan zijn. Daarom is er binnen het bedrijf ook aandacht en ruimte voor sport en andere activiteiten.

m.westdijk@ormer.nl | 06 – 511 793 56

Fred Baekers

Fred is sinds 2010 verbonden als Partner @ Human Capital, een executive search bureau uit Schiedam. Het is zijn passie om mensen en organisaties zorgvuldig en duurzaam bij elkaar te brengen met daarbij een sterke focus op ICT vanuit de techniek op het snijvlak met de business.

Waar staat Fred voor?

In zijn benadering is hij persoonlijk betrokken, inhoudelijk goed op de hoogte en doelgericht op basis van commitment over en weer.
In zijn aanpak is hij onconventioneel, correct en transparant en weet hij in een informeel samenspel de ambities te blijven stimuleren en volgen.

Fred@hcp.nl06 - 127 318 33

Geerhard Huising

Geerhard is een sterke verbinder met oprechte interesse in de mens achter de kandidaat/medewerker.
Passen je ambities bij de uitdagingen die er vanuit een mogelijk nieuwe functie liggen? Vanuit eigen brede werkervaring ligt mijn aandachtgebied met name op het selecteren en werven van getalenteerde en agile professionals met een gedegen trackrecord. Ik werf zowel professionals voor vaste als ook voor tijdelijke opdrachten. Werkplezier, uitdagingen, sportiviteit en humor geven mij energie.

Waar staat Geerhard voor?

Sterke drive voor de beste match en daarmee uw dedicated samenwerkingspartner. Brede interesse naar de vraag achter de vraag en daarmee de verbinding tussen de mens, zijn drijfveren en de benodigde verbinding met het functieprofiel van de gezochte professional en strategie van uw organisatie.

Zelf ben ik gespecialiseerd in de werving van getalenteerde en agile professionals op het gebied van Finance en het snijvlak van Finance & IT. Daarnaast zijn Sales- en HR professionals mijn aandachtgebied. Voor vaste of interim posities zijn ik en HCP uw business partner. Uw kandidaten worden geselecteerd op basis van kunnen, willen, zijn en doorzettingsvermogen: de match tussen uw ambities en de juiste drijfveren van talent en passend bij uw bedrijf of organisatie zorgen voor de juiste match. Met die getalenteerde professionals kunt u uw strategie en daarbij behorende doelen realiseren. Vanuit mijn brede werk- en levenservaring en netwerk ben ik tevens in staat kundige opdracht coaching te verlenen en als sparringpartner en enthousiasmerend klankbord voor professional en opdrachtgever te fungeren. Ik kijk uit naar onze kennismaking en samenwerking.

Geerhard@hcp.nl | 06 - 129 085 64

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Akkoord