Michel Westdijk

Michel werkt sinds 1988 op het snijvlak van ICT en arbeidsbemiddeling. Vanuit dienstverbanden bij o.a. detacheringsbedrijven JCC BV en Yacht, besloot hij in 2006 om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Samen met zijn zakenpartner richtte hij Ormer ICT Staffing op. Dit bedrijf richt zich op het oplossen van personele knelpunten binnen ICT afdelingen. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en ook een aantal succesvolle overnames gedaan (o.a. Detasource, Fier en Human Capital Partners).

Michel is sinds 2013 als directeur verantwoordelijk voor Ormer ICT Staffing en Human Capital Partners en zorgt dat de samenwerking met de zelfstandige partners goed verloopt. Michel is getrouwd, heeft een zoon en is woonachtig in het Westland. In zijn vrije tijd speelt hij squash, badminton, gaat graag mountainbiken en vaart daarnaast in zijn sloep als er nog tijd over is.

Waar staat Michel voor?

Michel staat voor een openheid en eerlijkheid, daarbij rekening houdend met de belangen van alle betrokkenen. Hij brengt mensen samen en stimuleert hen om zich te ontwikkelen. Hij vindt het belangrijk dat mensen het naar hun zin hebben op hun werk en dat iedereen zichzelf kan zijn. Daarom is er binnen het bedrijf ook aandacht en ruimte voor sport en andere activiteiten.

m.westdijk@ormer.nl | 06 – 511 793 56

Fred Baekers

Fred is sinds 2010 verbonden als Partner @ Human Capital, een executive search bureau uit Schiedam. Het is zijn passie om mensen en organisaties zorgvuldig en duurzaam bij elkaar te brengen met daarbij een sterke focus op ICT vanuit de techniek op het snijvlak met de business.

Waar staat Fred voor?

In zijn benadering is hij persoonlijk betrokken, inhoudelijk goed op de hoogte en doelgericht op basis van commitment over en weer.
In zijn aanpak is hij onconventioneel, correct en transparant en weet hij in een informeel samenspel de ambities te blijven stimuleren en volgen.

Fred@hcp.nl06 - 127 318 33

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Akkoord