Contact

Terug

Routebeschrijving

Met de auto

LET OP: Wanneer u ons adres invoert in een navigatiesysteem bestaat de kans dat deze u niet naar de juiste eindbestemming leidt. Selecteer daarom in uw navigatiesysteem dat u wilt gaan naar de kruising tussen de Overschieseweg en Parallelweg. Voor meer aanwijzingen raden wij u aan onderstaande routebeschrijving te volgen. 

Vanuit Rotterdam / Den Haag / Utrecht:

Bij knooppunt Kleinpolderplein de A20/E25 richting Hoek van Holland aanhouden. Vervolgens de afslag Schiedam nemen (Afslag 11). Bij de verkeerslichten het kruispunt oversteken (Brauwweg) en meteen de eerste weg rechtsaf (Nieuwpoortweg). Deze weg vervolgen en over de brug rechtsaf (Overschieseweg). Ons kantoor bevindt zich in het eerste gebouw aan de linkerzijde (Schiehove). U wordt verzocht zich via de intercom bij de slagboom bij Ormer ICT te melden (nummer 323), na de slagbomen kun je aan de linkerkant parkeren.

Vanuit Hoek van Holland / rijksweg A4 (Beneluxtunnel)

Bij knooppunt Kethelplein rechts de A20/E25 richting Rotterdam aanhouden. Na 2.8 km de afslag Schiedam nemen (Afslag 11), links voorsorteren en bij de verkeerslichten linksaf (’s-Gravelandseweg). Vervolgens rechts voorsorteren, bij de verkeerslichten rechtsaf (Brauwweg) en meteen weer rechtsaf (Nieuwpoortweg). Deze weg vervolgen en over de brug rechtsaf (Overschieseweg). Ons kantoor bevindt zich in het eerste gebouw aan de linkerzijde (Schiehove). U wordt verzocht zich via de intercom bij de slagboom bij Ormer ICT te melden (nummer 323), na de slagbomen kun je aan de linkerkant parkeren.

Vanuit Rotterdam Centrum

Ga via het Weena, de Beukelsdijk, de Beukelsweg en de Horvathweg naar Schiedam; Na het passeren van Station Schiedam Centrum rechts voorsorteren, bij de verkeerslichten  rechtsaf (’s-Gravelandseweg). De weg vervolgen, bij de tweede verkeerslichten rechtsaf (Brauwweg) en meteen weer rechtsaf (Nieuwpoortweg). Deze weg vervolgen en over de brug rechtsaf (Overschieseweg). Ons kantoor bevindt zich in het eerste gebouw aan de linkerzijde (Schiehove). U wordt verzocht zich via de intercom bij de slagboom bij Ormer ICT te melden (nummer 323), na de slagbomen kun je aan de linkerkant parkeren. Human Capital Partners bevindt zich op de zesde etage.

Openbaar Vervoer

Ormer ICT bevind zich op loop afstand van station Schiedam Centrum. Loop naar de achterzijde van het station (richting Parallelweg) en steekt het plein over; Ga aan de overkant linksaf. Voor u staan tweekantoor gebouwen, ons kantoor bevindt zich in het rechtse gebouw (Schiehove). U wordt verzocht zich via de intercom bij Ormer ICT te melden (nummer 323). Human Capital Partners bevindt zich op de zesde etage.

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Akkoord